اشتراک گذاری

گزارش برنامه هفته ترویج علم

در راستای گسترش ارتباط میان اقشارجامعه و به مناسبت «روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه» و برای آشنایی عموم به ویژه دانش آموزان با دست آوردها و فعالیت های مرکز  ، با هدف افزایش روحیه علمی-پژوهشی ، روز دوشنبه 21 آبان 97 به عنوان «روز درب های باز مراکز علمی» تعین شد که در طی آن مرکز تحقیقات نجوم و اخترفیزیک مراغه میزبان دانش آموزان و جمعی از علاقمندان بود.

همچنین در طی روز های سه شنبه 22 و چهارشنبه 23 آبان در ادامه برنامه های روز درب های باز ، مدارس تیزهوشان شهید بهشتی ونمونه پویندگان از مرکز تحقیقات نجوم و اخترفیزیک مراغه بازدید کردند و برنامه های متنوعی با محوریت علم و نجوم به دانش آموزان مقاطع متوسطه با هدف انتخابی آگاهانه در فرآیند انتخاب رشته تحصیلی و افزایش شوق علمی ارائه گردید.

در این برنامه علاوه بر آشنایی عموم و دانش آموزان با فعالیت های مرکز ، سخنرانی علمی ، غرفه پرسش و پاسخ ، بخش بازدید از رصد خانه و رصد کره ماه ، بخش بازدید از ساعت آفتابی ، بخش سینمای نجومی(پخش مستند های علمی) و نمایشگاه تصاویر نجومی برای علاقمندان و دانش آموزان تدارک دیده شده بود.

در طی این برنامه حدود 170 نفر از عموم مردم و دانش آموزانی از مقاطع متوسطه و ابتدایی از مرکز تحقیقات نجوم واخترفیزیک مراغه بازدید به عمل آوردند.

گزارش کامل برنامه هفته ترویج علم